Wehl

Donderdag 29 juli
Annick gebeld er is nog plek op de camping.
Camper inpakken, fiets erop en terug naar Wehl. Het plan is om daar te blijven tot na de verjaardag van Dennis (3 aug). Dan heb ik in ieder geval een plekje.

Annick en Tjibbe zijn dezelfde dag nog terug gegaan naar Didam voor zwemles van Tjibbe in Lobith. Dennis zit nog midden in een verbouwing en komt pas zaterdag middag.

In de middag ben ik gebeld door het ziekenhuis – cardialogie. Alles is prima en ik ben lterug naar de huisarts en ontslagen uit het ziekenhuis

Ik ben gebleven maar naarmate het weer steeds slechter werd en Dennis dat ook niet zag zitten ben ik zaterdag in de regen naar huis gefietst. Blijf in ieder geval thuis tot maandag morgen.
Alle dingen die ik bij Obelink gekocht heb werken: extra antenne, oprijblokken, kabels.

Maandag 2 augustus
Dennis viert vandaag zijn verjaardag op de camping. Omdat het vandaag droog blijft en morgen erg onzeker is. Om 14:00 met de auto naar Wehl om verjaardag te vieren.
Om 22 uur had ik erge krampen en om 2:00 in de ochtend een niersteen uitgeplast. Ik ben erg blij want heb er al 3 weken last van.

Dinsdag 3 augustus.
Dennis, Annick en Tjibbe zijn naar Julianatoren (pretpark). Ik voelde me toch niet echt lekker en grieperig, bovendien had ik het snachts koud en klam in bed. Om 17:00 uur ben ik mer de auto naar huis gegaan.

Leave a Reply